راهنمای جامع آشنایی با معماری میکروسرویس لاراول

 تاریخ انتشار :
/
  تکنولوژی
راهنمای جامع آشنایی با معماری میکروسرویس لاراول


در چشم انداز دیجیتال، اصطلاح میکروسرویس برای ساخت برنامه های نرم افزاری انعطاف پذیر و آزمایش محور در مقیاس بسیار محبوب است. کسب‌وکارهای امروزی به دنبال معماری میکروسرویس‌ها هستند تا تجارت خود را توسعه دهند، در برابر مشکلات عملکرد محافظت کنند و تعداد توسعه‌دهندگانی که روی کد کار می‌کنند به حداقل برسانند.

به ساخت نرم افزارهای سفارشی با استفاده از معماری میکروسرویس علاقه مند هستید؟ اگر چنین است، به جای درستی آمده اید. این مقاله همه چیز را در مورد میکروسرویس ها، مزایای آنها و نحوه پیاده سازی میکروسرویس با استفاده از لاراول پوشش می دهد. بیایید با اصول اولیه هر چیزی که می خواهید بدانید شروع می کنیم.

محتوا

  • میکروسرویس ها چیست؟
  • مزایای میکروسرویس لاراول چیست؟
    • عملکرد بهبود یافته است
    • استقلال تیم را فعال کنید
    • بهترین آسیب دسته
    • سازگاری بالا
    • مقیاس پذیری
  • معماری میکروسرویس لاراول چیست؟
  • چرا باید معماری میکروسرویس لاراول را در نظر بگیرید؟
    • استقرار مستقل
    • ارتقا و پشتیبانی آسان تر می شود
    • جهانی است
    • مرزهای ماژول تقویت شده

میکروسرویس ها چیست؟

میکروسرویس ها مجموعه ای از سرویس های مستقل قابل استقرار هستند که فشرده و ماژولار هستند. میکروسرویس‌ها برای انجام عملیات‌های مختلفی استفاده می‌شوند که به‌طور یکپارچه از طریق API‌های آگنوستیک زبان تعامل دارند. از زبان های برنامه نویسی مختلف برای ایجاد میکروسرویس هایی استفاده می شود که توسط تیم توسعه قابل مدیریت هستند.

یک میکروسرویس به‌طور سست کوپل شده و کاملاً قابل آزمایش و نگهداری است، که آن را برای توسعه برنامه‌های پیچیده و سریع ایده‌آل می‌کند.

مزایای میکروسرویس لاراول

درک مزایای ریزسرویس ها به دانستن اینکه چرا کسب و کارها باید از آنها برای توسعه برنامه استفاده کنند کمک می کند. مزایای آن را بررسی کنید تا ببینید آیا مناسب است یا خیر.

عملکرد بهبود یافته است

توسعه و نگهداری برنامه زمانی آسانتر و سریعتر می شود که در قطعات کوچک و مستقل انجام شود. کسب‌وکارها می‌توانند هر زبان، فناوری یا محیط تولیدی را برای ساخت و مدیریت میکروسرویس‌ها انتخاب کنند. ماژول‌های کد کوچک مقیاس‌بندی و استقرار خدمات را آسان‌تر می‌کنند که جداسازی وظایف بین تیم توسعه را بیشتر امکان‌پذیر می‌سازد.

استقلال تیم را فعال کنید

زیرا یک میکروسرویس زمانی که برنامه به ارتقاء یا بهبود مستمر نیاز داشته باشد، از پیاده سازی و استقرار سفارشی برخوردار است. هنگامی که میکروسرویس ها به صورت جداگانه در سراسر تیم توزیع می شوند، اعضای تیم بدون نگرانی در مورد نحوه عملکرد بقیه برنامه، روی عملکرد خاصی کار می کنند. استقرار مستقل میکروسرویس ها استقلال تیم را امکان پذیر می کند.

بهترین آسیب دسته

کسب‌وکارها به دنبال معماری میکروسرویس‌ها هستند تا به راحتی بررسی کنند که کدام سرویس بدون تأثیر بر سایر خدمات شکست خورده است. Microservice طراحی سیستمی را تسهیل می‌کند که می‌تواند با شکست‌های سرویس‌های فردی مقابله کند و موانع را قبل از توقف عملکرد برنامه برطرف کند.

سازگاری بالا

کسب‌وکارها می‌توانند بدون نیاز به آزمایش مهارت‌های فناوری خود، یک تیم توسعه لاراول استخدام کنند، زیرا میکروسرویس‌ها به هر زبانی ساخته می‌شوند. تیم فقط باید از پروتکل های ارائه شده پیروی کند.

مقیاس پذیری

تیم های DevOps اغلب یک پشته فناوری را انتخاب می کنند که مقیاس پذیر و قدرتمند برای توسعه برنامه باشد. آنها باید سازگاری را بررسی کنند که در فناوری به سختی می توان آن را پیدا کرد. Microservice این نیاز را با توانایی خود برای سازگاری با تمام فناوری ها و زبان های برنامه نویسی تکمیل می کند. هنگامی که نیاز به افزودن اجزای جدید بدون توقف زمان است، میکروسرویس نیز به همین کار کمک می کند.

معماری میکروسرویس لاراول چیست؟

فریمورک های لاراول که به طور گسترده برای توسعه برنامه های کاربردی سفارشی استفاده می شود، مجموعه ای از ابزارهای مورد نیاز برای برنامه های موبایل و توسعه وب سایت را ارائه می دهد. زمانی که کسب و کارها می خواهند یک برنامه جدید را از ابتدا بسازند یا یک برنامه قدیمی را بازسازی کنند، از لاراول برای استقرار میکروسرویس ها استفاده می شود. همچنین، هنگامی که کسب و کارها با مشکلات نگهداری، مقیاس بندی یا عملکرد برنامه مواجه هستند، میکروسرویس لاراول راه حل خوبی است.

معماری میکروسرویس ها برنامه های لاراول را با استفاده از API هایی که آنها را به هم متصل می کنند، به روشی ماژولار گرد هم می آورد. برنامه های لاراول مجزا به عنوان بلوک های ساختمانی کوچک عمل می کنند که از طریق API لاراول با هم ارتباط برقرار می کنند. میکروسرویس لاراول اجازه می دهد تا مقیاس پویا اجزاء را به بالا و پایین بدون تأثیر بر سایر مؤلفه ها تغییر دهید. چرخه‌های به‌روزرسانی و انتشار جداگانه برای اجزای مختلف، تعمیر و نگهداری را با میکروسرویس لاراول آسان‌تر می‌کند.

چرا باید معماری میکروسرویس لاراول را در نظر بگیرید؟

کسب و کارهای علاقه مند به توسعه اپلیکیشن لاراول به دنبال اهرم های معماری میکروسرویس ها هستند تا از معماری میکروسرویس لاراول استفاده کنند. این امکان توسعه سریع‌تر و آسان‌تر برخی خدمات را با استفاده از تماس‌های API و به دنبال آن مجموعه‌ای از مزایا فراهم می‌کند. آن ها هستند-

استقرار مستقل

معماری میکروسرویس لاراول شامل سرویس‌هایی است که کاملاً مستقل هستند و استقرار ماشین‌های مجازی مختلف را آسان‌تر و ساده‌تر می‌کنند. همچنین، هنگامی که مشکلی پیش بیاید، سیستم از کار نخواهد افتاد. در عوض، سرویس خاص کار نمی کند.

ارتقا و پشتیبانی آسان تر می شود

ارتقا و نگهداری برنامه وب شما با معماری میکروسرویس لاراول آسان است. یک میکروسرویس امکان معرفی ویژگی های جدید یا ارتقاء ویژگی های موجود را به صورت جداگانه بدون تأثیرگذاری بر سایر ویژگی های برنامه می دهد. به این ترتیب ارتقاها بدون وقفه توزیع می شوند.

جهانی است

معماری میکروسرویس لاراول انعطاف پذیری برای ایجاد خدمات با استفاده از هر زبان برنامه نویسی، چارچوب یا سیستم ذخیره سازی داده را فراهم می کند. به عنوان مثال، سرویس های اطلاع رسانی با استفاده از Node ساخته می شوند. JS لازم نیست برای هر ساختمان خدماتی از لاراول استفاده کنید.

مرزهای ماژول تقویت شده

با کاهش تعداد توسعه دهندگان درگیر در نوشتن، معماری میکروسرویس لاراول تقویت می شود که برای یک تیم توسعه بزرگ ضروری است.

نتیجه

نتایج مورد انتظار و اولویت‌های رو به رشد شرکت‌های امروزی روشن می‌سازد که ریزسرویس‌ها آینده و آینده هستند. به عنوان یک صاحب کسب‌وکار آینده‌نگر، اگر می‌خواهید از معماری میکروسرویس لاراول با استفاده از چارچوب میکروسرویس‌های Lumen برای کمک به توسعه، استقرار، نگهداری و مقیاس‌بندی برنامه‌های لاراول استفاده کنید، با یک شرکت توسعه لاراول قابل اعتماد شریک شوید. کارشناسان لاراول به شما کمک می‌کنند تا میکروسرویس‌هایی را با استفاده از Laravel Lumen برای توسعه برنامه ایجاد کنید، جایی که قطعات کوچک از طریق API در دسترس هستند.

The post راهنمای جامع درک معماری میکروسرویس لاراول اولین بار در TopDevelopers.co پدیدار شد.